Tijdens de afgelopen week hebben meer dan 1000 unieke bezoekers de vorderingen van het Vest team en de Snooky tijdens de Schuttevaerrace gevolgd.

Zoals ieder jaar vertoont het bezoekersaantal een piek tijdens de Schuttevaerrace, maar niet eerder hadden we zoveel bezoekers. De eigen inzet van social media heeft waarschijnlijk flinke invloed op de cijfers gehad; ook twittert ieder jaar een groter deel van de deelnemers. Daarnaast was de race dit jaar weer uitzonderlijk spannend, net als 2 jaar geleden.

Aantal bezoekers per kwartaal

De site is gebaseerd op een template van elegantthemes.com en heeft zojuist een upgrade gehad naar de nieuwste versie. Voortaan staat er nu ook een mooie Share button op alle pages, om verdere social media integratie mogelijk te maken.

De site is erop gericht om familie, de (Vest) vrienden en alle bekenden op de hoogte te houden van de hele race, maar ook van alle voorbereidingen en alles om de race. Daarnaast hopen we met de site ook de Schuttevaerrace te promoten, zodat er volgend jaar nog meer deelnemers zijn. Uiteraard hoop ik, dat hier Share vaak op gedrukt gaat worden!