Tijdens de jaarlijkse kerstborrel afgelopen woensdag is bekrachtigd dat het Vestteam zal deelnemen aan de Schuttevaerrace 2012. Deze zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 juni. Helaas is de website van de organisatie uit de lucht, er wordt blijkbaar aan een geheel vernieuwde site gewerkt. Gelukkig staat vrijwel alle informatie ook op onze site;-)

Tot onze grote spijt heeft Tinus laten weten om komend jaar af te zien van deelname, om familiaire redenen. En omdat onze reserve-deelnemers toch wat zijn afgeschrikt door de beelden van afgelopen jaar en ook 2009, zijn we momenteel met slechts 4 bemanningsleden. Daar Gerrit nog steeds kampt met een spierblessure kan het nog spannend worden; anderzijds heeft Koen in 2010 laten zien, dat hij (ongetraind!) toch ook een aardig stukje kan fietsen. Wellicht zijn er zeil/fiets-fanaten die willen aanmonsteren, hen wacht natuurlijk wel een zware ballotage!

De bekende “Snooky” is ook alweer gereserveerd, mogelijk dat het dan komend jaar eindelijk lukt om die blister onder de knie te krijgen.

En dan staat er volgend jaar gewoon een tweede trofee op die tafel!

Stilleven, in de Marenpoort te Leiden