Ja, u leest het goed! Zelf kan ik het ook nog niet geloven; we wachten nog even op de officiële einduitslag. Maar toch.

Traject 1 (naar sluizen): 23e plaats (van 25 in categorie 1)
Traject 2 (naar Texel): 22e plaats
Traject 3 (fietsen Texel): 40e plaats (van 41, alle categorieën)
Traject 4 (naar Vlieland): 2e plaats!!!
Traject 5 (lopen Vlieland): 40e plaats

Graag wijs ik even op onze missie: uitvaren, en niet laatste worden. Uitvaren moet lukken dit jaar, de tussenuitslagen geven een hoopvol beeld om ook niet laatste te worden. Slechte scores van andere boten kunnen echter gecorrigeerd worden door zeer goede scores op andere trajecten. De overall eindstand is voor de Snooky dus nog zeer onzeker. Of de leeftijdscorrecties al zijn toegepast op de uitslagen is mij niet bekend.

Wat opvalt aan de uitslagen: een 2e plaats naar Vlieland. Dit lijkt een meetfout?

Daarnaast: Koen is 2 weken geleden voor het eerst in zijn leven op een racefiets gestapt, en is toch niet laatste geworden. Klasse! Jan laat een kleine neerwaartse trend ziet ten opzichte van vorig jaar, toen hij achter in het middenveld eindigde. We waren er al bang voor, toen hij met het schaamrood op zijn kaak moest bekennen dat hij voor het eerst zijn eega voor moest laten gaan in de halve marathon, eerder dit jaar. Jan gaat zo meteen voor de revanche!

Het wachten is op de overige uitslagen.
Gerrit.

Update.
Traject 6 (naar Harlingen). 7e plaats! Hiermee klimt de Snooky naar een 15e plaats in het zeilklassement!
Traject 7 (fietsen afsluitdijk). 39e plaats. Einduitslag fietsen: Koen is 40e geworden (en dus niet laatste).

Het bewijs.