Net als vorig jaar in februari voor het eerst weer op de fiets; vorig jaar nog ijs op de sloten, deze winter is tot nog toe volledig ijsvrij. Als de temperaturen dit voorjaar nou ook eens 10 graden hoger liggen dan vorig jaar…

Spinning afgelopen maanden was leuk, maar haalt het toch niet bij buiten fietsen. Tussen de buien door toch een paar uur droog, voldoende voor een rondje van 40 km door de polder. En dan merk je toch direct dat 2 uur buitenfietsen met harde wind iets meer vraagt dan een klein uurtje spinning. Ofwel, afzien, beroerde tijd, het enige excuus is wellicht dat de zware toerfiets veel meer wind vangt.

Rondje Benthuizen

Rondje Benthuizen

Het zeiljacht de “Hydra” (een Dufour 34 Performance) is opnieuw gereserveerd voor de Schuttevaerrace, Jan heeft in december nog een halve marathon gelopen en is dus in top-conditie. We gaan er weer voor, en hopen onze topprestatie van vorig jaar te evenaren!