We zijn binnen! Wat een spektakel! Windstil tot 7 Beaufort, zon, hoosbuien, onweer. Vloekende pro’s, charmante “razende reporters”, de snelle Jelle die als een motorfiets over het water spoot, om alles onder controle te houden.

Jan, die in de stromende regen heeft gelopen. Tinus, die koppig “zijn” traject in alle eenzaamheid en regen reed. Hans, die 36 uur lang paraat was. Koen, die eindelijk meer sensatie kreeg dan hij wilde. En uw gadgetverslaafde blogger, die dit moois mocht verslaan.

4 zeiltrajecten, 1 fiets en 1 looptraject reglementair voltooid, ofwel voldoende voor een classering. Daarnaast nog 1 fietstraject zonder officials. Vlieland Harlingen deels met motor, Terschelling niet gedaan. 3 zeiltrajecten dus geen score, en 1 looptraject.

Morgen maar eens checken hoe de leiding hierover denkt.

Groet,
Gerrit