Gerrit

De Fietser
Gerrit

Gerrit

De Fietser

Gerrit, Oud-Voorzitter van “De Vest”; altijd voorzien van de nieuwste gadgets (het is onmogelijk dat onze loper verdwaalt op Vlieland!). Hij zal dan ook de schipper ondersteunen bij de navigatie. Zeer ervaren zeiler, al sinds 1973. Sinds 2006 fanatiek wielrenner, ooit begonnen met een simpele 60km Amstel Gold Race. Voorlopig hoogtepunt de 170km LBL in 2010. Grootste uitdaging wordt de 2km hardlopen vanaf de startlijn!
Palmares
Jaar Date Duur Text Afst Km/u Klim Cal Exert Bpm Cpm Temp Weer
2006 2006-04-15 02:28:00 Amstel Gold 2006 53.8 22 445 1914 444 148 85 16  
2006 2006-06-10 06:10:00 Limburgs mooiste 2006 122.1 19.9 1370 4401 787 138 77 31  
2007 2007-04-21 03:47:00 Amstel Gold 2007 90.3 23.8 675 2395 922 142 84 19  
2007 2007-06-02 05:07:00 Limburgs mooiste 2007 109.1 21.4 1475 3628 798 138 76 23  
2007 2007-06-23 04:36:00 Jan Janssen Classic 2007 113.6 24.8 840 3156 598 0 86 29  
2008 2008-04-19 04:08:00 Amstel Gold 2008 93.9 22.8 870 3191 721 143 83 21  
2008 2008-05-12 03:54:00 DTC Batavus Veluwetocht 108.3 27.8 195 2966 628 143 92 28  
2008 2008-05-17 07:55:00 Limburgs Mooiste 2008 160.0 20.21 2460 5000 1100 145 0 13  
2008 2008-06-21 04:36:00 Jan Janssen Classic 2008 111.1 24.2 825 3149 583 134 83 20  
2009 2009-03-21 03:04:00 Joop Zoetemelk Classic 2009 78.9 25.8 85 2290 481 141 89 12  
2009 2009-04-18 04:02:00 Amstel Gold 2009 96.6 23.9 870 2765 464 132 78 13  
2009 2009-05-14 02:03:00 Schuttevaerrace 2009 Texel 55.1 26.8 60 1701 431 150 92 14  
2009 2009-06-13 04:31:00 Limburgs Mooiste 2009 100.5 22.3 1090 2876 468 128 78 21  
2009 2009-08-30 03:53:00 Ronde Midden Nederland 109.3 28.2 220 2728 459 133 90 17  
2010 2010-03-20 03:05:00 Joop Zoetemelk Classic 2010 76.8 24.9 115 2234 443 137 85 14  
2010 2010-04-17 03:55:00 Amstel Gold 2010 94.6 24.2 895 2694 455 129 77 13  
2010 2010-08-08 03:51:00 Hel van de Heuvelrug 94.7 24.7 535 2440 435 129 84 18  
2010 2010-08-14 08:37:00 Luik-Bastenaken-Luik 176.3 20.6 2715 5819 1175 134 75 18  
2011 2011-03-20 02:53:00 Joop Zoetemelk 2011 76.0 26.4 75 2228 557 145 95 12  
2011 2011-04-16 03:57:00 Amstel Gold 2011 96.4 24.4 845 2648 605 136 79 15  
2011 2011-05-27 02:25:00 Schuttevaerrace 2011 Harlingen 68.8 28.5 75 0 0 155 88 14  
2011 2011-06-25 05:00:00 Limburgs mooiste 2011 103.8 20.8 1450 3127 604 129 77 13  
2011 2011-07-18 03:33:00 Salo-Idro 71.5 20.3 1005 2493 597 139 78 29  
2012 2012-05-28 03:14:00 DTC Klimtocht 2012 79.5 24.6 370 2207 410 131 76 26  
2012 2012-06-07 01:58:00 Schuttevaerrace 2012 Texel 54.2 27.6 20 1423 249 134 80 20  
2012 2012-06-08 02:50:00 Schuttevaerrace 2012 Harlingen 68.2 24 10 2005 361 134 70 17  
2012 2012-06-23 04:42:00 Jan Janssen Classic 2012 116.0 24.7 865 3426 640 132 0 19  
2012 2012-09-02 04:26:00 DTC Omloop Midden Nl 112.5 25.4 205 3039 544 130 79 20  
2013 2013-05-05 03:49:00 Utrechtse Heuvelrug 87.5 23 385 2541 453 129 74 18  
2013 2013-05-19 03:01:00 Joop Zoetemelk 2013 75.9 25.2 50 2152 388 134 85 14  
2013 2013-06-07 02:03:00 Schuttevaerrace 2013 Texel 54.0 26.4 25 1655 416 145 85 15  
2013 2013-06-08 02:45:00 Schuttevaerrace 2013 Harlingen 68.4 24.9 15 1844 302 130 81 11  
2013 2013-06-22 04:33:00 Jan Janssen Classic 2013 110.3 24.3 845 3186 577 131 77 20  
2013 2013-07-06 05:02:00 Tour de Rotterdam 135.5 27 145 3414 601 130 79 26  
2013 2013-09-01 03:15:00 Heuvelrug Kromme Rijn Tocht 83.0 25.6 290 1790 292 128 81 18  
2014 2014-03-09 03:28:00 DTC Ontwakingstocht 82.5 23.8 110 2543 479 134 83 18  
2014 2014-03-15 04:07:00 Joop Zoetemelk Classic 2014 94.8 23 65 3204 719 140 80 12  
2014 2014-04-19 03:54:00 Amstel Gold 2014 91.8 23.6 785 2940 587 134 77 11  
2014 2014-05-23 01:46:00 Schuttevaerrace 2014 Texel 54.0 30.4 5 1528 389 147 81 16  
2014 2014-05-24 02:34:00 Schuttevaerrace 2014 Harlingen 68.7 26.7 20 1825 326 133 79 21  
2014 2014-06-09 04:01:00 Tour over de Heuvelrug 110.0 27.4 280 2591 411 125 80 24  
2014 2014-06-21 04:43:00 Jan Janssen Classic 2014 115.4 24.5 245 3118 533 126 75 19  
2015 2015-03-22 03:12:00 Joop Zoetemelk 2015 75.3 23.6 40 2393 488 134 0 0  
2015 2015-04-07 04:03:00 Bultentocht 96.4 23.8 495 3104 720 137 0 10  
2015 2015-04-18 04:08:00 Amstel Gold 2015 94.6 22.9 835 3122 670 134 72 17  
2015 2015-08-30 04:19:00 Ronde van Midden Nederland 104.9 24.3 225 3020 551 130 83 27  
2016 2016-03-19 03:03:00 Joop Zoetemelk Classic 2016 74.0 24.3 55 2476 605 140 0 0  
2016 2016-04-16 04:28:00 Amstel Gold 2016 94.7 21.2 770 3456 762 136 0 13  
2016 2016-05-21 05:21:00 Limburgs Mooiste 2016 122.4 22.9 1035 4134 878 134 79 21  
2016 2016-06-25 05:23:00 Jan Janssen Classic 2016 133.0 24.8 1085 3904 861 133 83 21  
2017 2017-03-18 02:57:00 Joop Zoetemelk Classic 2017 72.3 24.5 35 2532 411 143 0 12  
2017 2017-04-15 04:13:00 Amstel Gold 2017 95.3 22.6 785 3299 536 137 0 11  
2017 2017-06-05 04:21:50 Tour over de Heuvelrug 110.5 25.3 330 2721 4 127 75 17  
2017 2017-06-10 04:56:11 Limburgs Mooiste 20017 116.0 23.5 875 3310 0 132 74 18  
2017 2017-06-30 01:52:25 Schuttevaerrace 2017 Texel 54.0 28.8 5 1185 1 135 84 13  
2017 2017-07-01 03:01:50 Schuttevaerrace 2017 Harlingen 68.4 22.6 25 1462 13 118 78 18  
2017 2017-08-02 04:16:57 Alpe di Neggia 65.7 15.3 1360 2514 0 130 70 22  
2017 2017-08-27 04:02:50 Ronde van Midden Nederland 113.5 28.1 235 2728 0 139 80 17  
2018 2018-04-22 03:52:48 Utrechtse Heuvelrugtocht DTC 97.9 25.2 310 2455 0 135 75 19  
2018 2018-05-15 05:24:00 AGR Experience 105.3 19.5 1520 3427 0 135 70 17  
2018 2018-05-21 04:25:07 Tour over de Heuvelrug 110.9 25.1 340 2574 0 129 74 18  
2018 2018-06-02 02:38:58 Gordes 49.7 18.8 1051 1643 3 134 74 20  
2018 2018-06-05 03:16:45 Mont Ventoux 51.4 15.7 1545 1837 3 129 73 15  
2018 2018-06-30 05:13:02 Jan Janssen Classic 2018 126.1 24.2 1070 3089 0 130 73 21  
2018 2018-09-02 04:28:15 DTC - De Vecht 111.4 24.9 80 2565 6 128 74 13  
2019 2019-03-23 02:47:40 Joop Zoetemelk Classic2019 73.3 26.2 35 1761 5 135 72 8  
2019 2019-04-18 04:10:23 AGR Experience 87.9 21.1 1075 2641 6 135 71 -99  
2019 2019-05-14 02:49:48 Trento-Levico 47.2 16.7 1011 1510 1 128 62 22  
2019 2019-05-16 04:35:37 Passo Mendola 84.6 18.4 1761 2332 1 125 62 15  
2019 2019-08-04 05:57:53 Hel van de Heuvelrug 149.1 25 755 3164 3 128 69 15  
2020 2020-03-22 03:20:07 Joop Zoetemelk 2020 76.2 22.9 80 2139 4 134 0 8  
2020 2020-06-22 05:03:29 Jan Janssen 2020 114.5 22.6 805 2816 3 125 0 17  
2020 2020-07-17 05:54:26 Rondje Markermeer 153.5 26 90 3742 0 133 0 15  
2020 2020-08-27 05:07:22 Wielerfestival Cauberg 102.0 19.9 1370 3287 0 134 65 12  
2021 2021-04-17 02:58:49 Joop Zoetemelk 2021 73.1 25.2 85 2048 4 133 77 10  
2021 2021-05-28 03:39:34 Rijn Linge Tocht DTC 90.3 24.7 55 2441 5 131 76 16  
2021 2021-06-22 05:03:48 Jan Janssen 2021 113.3 22.4 917 3203 0 130 71 11  
2021 2021-07-04 02:31:47 Grand Ballon 36.2 14.3 1059 1749 3 133 69 15  
2021 2021-07-07 03:24:34 Col du Hundsruck 72.8 21.4 802 2148 4 127 72 21  
2021 2021-07-09 05:03:38 Le Breitfirst 89.8 17.7 1755 3065 0 128 67 16  
2022 2022-03-29 03:03:03 Joop Zoetemelk 2022 75.4 24.7 95 1854 316 131 79 12  
2022 2022-06-06 04:49:06 DTC Vamos las Colinas 113.9 23.6 602 2713 453 127 75 15  
2022 2022-07-06 03:34:35 Gaichtpass, 2 77.8 21.7 883 1835 268 121 77 17  
2023 2023-03-18 02:55:10 Joop Zoetemelk Classic 2023 73.0 25 95 1721 291 131 75 13  
2023 2023-04-15 04:20:25 Amstel Gold 2023 100.0 23 890 2602 480 133 66 16  

Deze site gebouwd met

juni 2023
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930