Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is de trofee dan toch in de Leidse regio aangekomen.

Nog even terugblikkend op de prijsuitreiking: het Vest-team kreeg de derde prijs overhandigd voor haar zeilprestaties in de vrije klasse, een mooie DVD speler. Over het verdere verloop van de prijsuitreiking verschillen de meningen. In ieder geval hadden de 5 mannen van de Vest niet door, dat zij ook recht hadden op de derde prijs overall in de vrije klasse (ofwel inclusief lopen en fietsen). En zo bleef er volgens ons een derde prijs voor de 2e klasse liggen, en niet voor de vrije klasse.

De organisatie vermoedt, dat de scherpte er even af was als gevolg van de zware race met weinig slaap, of zelfs dat de zaterdagavond een te geslaagd feestje gevierd werd om de “overwinning” te vieren… Maar na een 10-tal telefoontjes en emailtjes is de fraaie trofee via een estafette, de Schuttevaerrace waardig, uiteindelijk dan toch bij het team aangekomen. Op naar de volgende!

Derde plaats in de vrije klasse.

Derde plaats in de vrije categorie.