Gerrit

De Fietser
Gerrit

Gerrit

De Fietser

Gerrit, Oud-Voorzitter van “De Vest”; altijd voorzien van de nieuwste gadgets (het is onmogelijk dat onze loper verdwaalt op Vlieland!). Hij zal dan ook de schipper ondersteunen bij de navigatie. Zeer ervaren zeiler, al sinds 1973. Sinds 2006 fanatiek wielrenner, ooit begonnen met een simpele 60km Amstel Gold Race. Voorlopig hoogtepunt de 170km LBL in 2010. Grootste uitdaging wordt de 2km hardlopen vanaf de startlijn!

Palmares
Jaar Tocht Afstand
2006 Amstel Gold 60
2006 Limburgs Mooiste 105
2007 Amstel Gold 100
2007 Limburgs Mooiste 105
2007 Jan Janssen 110
2008 Amstel Gold 100
2008 DTC Batavus Veluwetocht 108
2008 Limburgs Mooiste 150
2008 Jan Janssen 110
2009 Zoetemelk Classic 75
2009 Amstel Gold 100
2009 Schuttevaerrace 55
2009 Limburgs Mooiste 100
2009 Ronde van Midden Nederland 100
2010 Zoetemelk Classic 75
2010 Amstel Gold 100
2010 Luik Bastenaken Luik 170
2011 “Zoetemelk” Classic 75
2011 Amstel Gold 100
2011 Schuttevaerrace 70
2011 Limburgs Mooiste 100
2012 Klimtocht over de Heuvelrug 75
2012 Schuttevaerrace 125 (55+70)
2012 Jan Janssen Classic 115
2012 DTC Omloop Midden Nederland 112
2013 Schuttevaerrace 125 (55+70)
2013 Jan Janssen Classic 110
2013 Tour de Rotterdam 135
2013 Heuvelrug Kromme Rijn Tocht 80
2014 DTC Ontwakingstocht 82
2014 Zoetemelk Classic 95
2014 Amstel Gold 100
2014 Schuttevaerrace 125 (55+70)
2014 Tour over de Heuvelrug 110
2014 Jan Janssen Classic 115
2015 Amstel Gold 100
2015 Ronde van Midden Nederland 105
2016 Zoetemelk Classic 75
2016 Amstel Gold 100
2016 Limburgs Mooiste 121
2016 Jan Janssen Classic 133
2017 Zoetemelk Classic 75
2017 Amstel Gold 100
2017 Tour over de Heuvelrug 110
2017 Limburgs mooiste 115
2017 Ronde van Midden Nederland 110
2017 Schuttevaerrace 125 (55+70)

Google+